Welke tribulus terrestris is de beste?

welke tribulus terrestris is de beste

Delen op:


Welke tribulus terrestris is de beste?

We weten dat tribulus terrestris heel wat voordelen te bieden heeft voor onze seksuele gezondheid. Daarnaast is het ook gunstig bij het verhogen van het testosteron indien we te maken hebben met een lager testosteron. Maar welke tribulus terrestris is de beste? Er zijn immers heel wat soorten.

We hebben tribulus van Europa, Azië, Afrika en Australië. Er zijn in totaal wel 50 verschillende soorten en die hebben niet allemaal dezelfde kracht en werking. Welke tribulus terrestris is de beste? Wel het werkzame ingrediënt zijn de saponines. Met als hoofdbestandsdeel de protodioscines. Dit zijn de stoffen die de meest gunstige werking zoals het testosteron stimulerend effect, erectie bevorderend effect en het spieropbouwend en androgeen effect stimuleren.

Welke tribulus terrestris is de beste voor de mannelijke eigenschappen?

welke tribulus is de besteWanneer meer saponines aanwezig zijn dan zal de werking krachtiger worden. Er zijn producten beschikbaar van Azië die tussen de 20 en 40% bevatten. Maar de producten uit Bulgarije, Turkije en Macedonië zijn goed voor maar liefst 40 tot zelfs 90% saponines. Je kan ook niet altijd zeker zijn dat de hoeveelheid klopt. Om die reden doe je er altijd beter enkele procenten van af.

Verwante Topic:  Beste Kruiden bij Erectieproblemen

Wanneer een product dus 40% saponines belooft mag je ervan uitgaan dat er zeker 30% in aanwezig zal zijn.

Welke tribulus terrestris is de beste voor de mannelijke eigenschappen te verbeteren? Dat is zeker en vast die uit Oost-Europa.Daarin bevindt zich de hoogste hoeveelheid protodioscines en die zijn in staat om het testosteron te verhogen en alle andere gunstige effecten ten aanzien van de mannelijkheid te verbeteren.

In dit onderzoek zien we een stijging van het testosteron bij primaten, konijnen en ratten. We zien ook dat problemen zoals impotentie verholpen worden. We zien een stijging van 52% voor het testosteron, DHT of dihydrotestosteron gaat stijgen met 31%, DHEA met 29%. Men gaat ervan uit dat deze effecten bekomen worden door protodioscine. (bron)

Welke tribulus terrestris is de beste voor vrouwen?

vrouwen tribulus terrestrisWanneer vrouwen het kruid willen gebruiken dan hangt het natuurlijk af van het doel. Willen zij het gebruiken om het libido te verhogen dan gaan ze ook beter voor een product met hogere saponine waarden. Omdat tribulus met slechts 20% weinig zal veranderen aan het libido. Het zal misschien wel helpen, maar je kan veel betere resultaten bereiken met de soorten die hogere saponine waarden bevatten.

Bijna alle wetenschappelijke onderzoeken zijn uitgevoerd met producten die een relatief hoge waarde bevatten. Dus kunnen we niet met zekerheid zeggen hoe effectief producten met slechts 20% werkzame saponine zullen zijn.

Verwante Topic:  Vrouwelijke hormonen in balans brengen

Voor vrouwen wordt het ook vaak gebruikt als reinigend middel voor de nieren of de baarmoeder. En kan het helpen tijdens de menopauze om bepaalde symptomen te behandelen zoals slecht humeur en een laag libido of droge vagina.Vrouwen zullen in de 97% van de gevallen een hoger libido ervaren (*) Een verbeterde opwinding werd opgemeten. Een hoger verlangen naar seks. Een verbeterde bevochtiging van de vagina. De vrouwen die pijn ervoer tijdens de seks daalde drastisch. En ook de vrouwen die weinig voldoening kregen na de seks werden met dit supplement geholpen. We konden in dit onderzoek niet vaststellen met welke soort er getest werd. Maar we gaan er automatisch van uit dat met de meer krachtige soorten getest werd.

beste tribulus terrestris

In bijna alle gevallen is het raadzaam wanneer men zich afvraagt welke tribulus terrestris is de beste? Om te kiezen voor de hoogste waarde saponines. Er kan dan altijd een lagere dosis genomen, maar tenminste heb je wel de meest krachtige vorm van de tribulus.

Welke tribulus terrestris is de beste in supplementvorm?

Tribulus Terrestris 1000mg Haya Labs € 11.90 (Lagere kwaliteit saponines)

Delen op: