Tongkat Ali Kopen: Waarop Moeten We Letten?

tongkat ali kopen

Delen op:


Tongkat Ali Kopen: Waar moeten we op letten?

Waar te koop?

Tongkat ali  kopen we in de betere biowinkels. Het enige nadeel is dat de prijs hoog zal liggen. Omdat niet veel winkels dit in hun aanbod hebben, is het beter om het online te bestellen. De prijs ligt vaak meer dan 50% lager voor hetzelfde product.

Wanneer we Tongkat Ali kopen is het belangrijk dat we weten wat we kunnen verwachten. En zijn er ook een aantal zaken die we misschien vooraf niet wisten. Zo kan het ervoor zorgen dat we moeilijker inslapen. Toch zijn de neveneffecten klein, we geven hier toch alle richtlijnen waar we moeten op letten wanneer we tongkat ali kopen.

tongkat ali supplement

Wat is Tongkat Ali?

Eurycoma Longifolia is een natuurlijke testosteron booster die werkt op een unieke manier. Het zal op een veilige manier de natuurlijke productie van testosteron verhogen. Dit kan leiden tot vele positieve effecten. Voorbeelden daarvan zijn het oplossen van erectieproblemen, terwijl het de mogelijkheid zal bieden om extra vet te verbranden en aan spiermassa te winnen.

Hoe werkt Tongkat Ali?

Het kruid bevat een effectief ingrediënt, Eurycomanone. Dit heeft als werking dat het op een natuurlijke manier de aanmaak van testosteron gaat stimuleren. Het gaat ook processen blokkeren die negatief inwerken op testosteron. Zoals bijvoorbeeld de aanmaak van cortisol blokkeren.

Verwante Topic:  6 Voordelen van Tongkat Ali voor Vrouwen


Wanneer het lichaam zijn top aan testosteron bereikt heeft, krijgt het lichaam een signaal door dat het geen testosteron meer moet aanmaken. Dat leidt dan tot het stopzetten van de aanmaak en wordt een deel daarvan omgezet in andere hormonen die we niet willen. Zoals oestrogeen, cortisol, prolactine. Het kruid gaat dat proces blokkeren en zal op die manier het testosteron verhogen tot boven het natuurlijke niveau. (1) (2) (3)

De resultaten zijn een verhoogd mannelijk hormoon in het lichaam en een toename aan kracht. Het wordt makkelijker om spiermassa op te bouwen en er vindt een vermindering van lichaamsvet plaats. Ook zullen we merken dat het libido toeneemt.

Waarom zouden we Tongkat Ali kopen?

tongkat ali spierkracht

Het is een krachtige booster voor het testosteron. De stof Eurycomanone gebruikt het systeem die testosteron regelt in ons lichaam om het net naar een hoger niveau te brengen. Doordat het de processen die het lichaam beletten van een overproductie aan testosteron te doen ontstaan, net gaat blokkeren.

De effecten zijn nog veel hoger wanneer mensen daadwerkelijk met een tekort aan testosteron kampen of met erectieproblemen te maken krijgen.Richtlijnen wanneer we Tongkat Ali kopen

Zorg er altijd voor dat je wortel extract koopt die de sterkte weergeeft. Of het nu om spieren op te bouwen is of om erectieproblemen op te lossen, of om gewoon meer testosteron en een hoger libido te hebben. Aangeraden zijn dosissen met minimum 400mg.

Verwante Topic:  De Voordelen van Tongkat Ali

Nog een belangrijk punt waar we dienen op te letten wanneer we Tongkat Ali kopen, is dat de verpakking geen extreem hoge hoeveelheden belooft. Soms kunnen we Tongkat Ali kopen die tot wel 800 mg bevat. Dit zal in vele gevallen niet kloppen.

Om dit na te gaan kan je makkelijk de tablet openen en de hoeveelheid wegen. Natuurlijk kan je dat niet testen voor je gaat Tongkat Ali kopen. Maar in het algemeen dien je zeker op te letten bij supplementen die hoge hoeveelheden beloven.

Kunnen vrouwen tongkat ali gebruiken?

tongkat ali kopen vrouwen

Vrouwen kunnen tongkat ali gebruiken. Zij zullen echter niet te maken krijgen met bijvoorbeeld gezichtsbeharing of een overdreven hoog testosteron. Wel zullen ze kunnen genieten van een hoger libido. En zal de gemoedstoestand verbeteren. Het is dus niet zo dat vrouwen moeten vrezen voor eventuele negatieve effecten. De bijwerkingen die mannen ervaren zijn vooral te wijten aan het feit dat mannen reeds een hoger testosteron hebben dan vrouwen. Om die reden hebben vrouwen dus weinig te vrezen.

Neveneffecten

De neveneffecten wanneer we tongkat ali kopen en gebruiken zijn zeer licht. Wanneer zich aan de aanbevolen hoeveelheid van 800 mg per dag wordt gehouden. Toch kunnen er een aantal neveneffecten gepaard gaan met het gebruik, die dan worden uitvergroot wanneer een hogere dosis wordt genomen.

Verwante Topic:  De Voordelen van Tongkat Ali

Zo kunnen we een lichte stijging van de hartslag opmerken. Dit zal niet meteen voor problemen zorgen en gaat vaak wel weg na enkele dagen het supplement te gebruiken.

Echter wanneer de hartslag onregelmatig wordt, en dit zo blijft gedurende meer dan 3 dagen. Dan gebruiken we dit supplement beter niet.

Een ander deel van de neveneffecten tongkat ali hebben te maken met de testosteron verhogende factor. We zullen merken dat we in lichte mate agressiever worden. Niet in de zin dat we onszelf niet meer kunnen controleren. Maar we zullen wel opmerken dat we sneller geïrriteerd raken door tongkat ali te gebruiken.

Sommige mensen kunnen ook problemen krijgen bij het slapen.

Wanneer we tongkat ali kopen zal de cyclus meestal 2 maanden zijn. Dat betekent dat het doosje leeg is na 2 maanden. Om de beste resultaten te bereiken dienen we daarna een periode in te lassen van minimum 2 maanden waar we gaan Tongkat Ali gebruiken.

Indien we zouden blijven voortdurend het supplement gebruiken, zullen de effecten kleiner worden en resultaten minder goed zichtbaar zijn.

tongkat ali kopen waar

Tongkat Ali waar te koop?

De betere plaatsen waar we kunnen Tongkat ali kopen is in de betere biowinkels of kruidenwinkels. Het zal echter niet goedkoop zijn als we dit in een gespecialiseerde shop aankopen. Prijzen kunnen vaak boven de € 20 uitdraaien. Om die reden is het online bestellen een makkelijkere en goedkopere oplossing.

Delen op: