Sterk Ruikende Afscheiding Verhelpen

sterk ruikende afscheiding

Delen op:


Sterk Ruikende Afscheiding Verhelpen

Een sterk ruikende afscheiding komt bij heel wat vrouwen voor. Eerst en vooral moeten we opmerken dat de vagina altijd een bepaalde geur zal hebben. Dat komt door onder andere de menstruatie, voedsel en de hormonenhuishouding.

Er kan echter ook een sterk ruikende afscheiding optreden wanneer er zich bepaalde bacteriën in de vagina bevinden.

Voor de meeste vrouwen is dat een zeer verontrustend probleem. Toch is dit een zeer vaak voorkomend probleem. Het is ook niks om je zorgen over te maken.

Je kan het vergelijken met een slecht ruikende mond hebben. Het komt de ene dag doordat we look hebben gegeten, of gewoonweg teveel koffie of sigaretten gerookt hebben.

Toch is een sterk ruikende afscheiding iets waar we komaf willen mee maken. Gelukkig kunnen we daar een aantal dingen aan doen. En op die manier proberen om de sterk ruikende afscheiding toch te verminderen of zelfs volledig uit te roeien.Wat kunnen we doen tegen een sterk ruikende afscheiding?

Look

We weten dat we van look uit onze mond gaan ruiken. Dat klopt. Maar look kan toch zeer handig zijn wanneer we problemen hebben met de geur van onze vagina.

Verwante Topic:  Wetenschappelijke Werking Van Kurkuma

Zo werkt knoflook ontsmettend en schimmelwerend. Dit zal op die manier helpen om de infectie te bestrijden.

Kurkuma

Kurkuma zal eigenlijk op een soortgelijke manier werken zoals knoflook dat zal doen. De plant bestaat net als knoflook uit schimmelwerende stoffen die op die manier zal proberen om de bacteriën te bestrijden.

De effectiviteit van deze natuurlijke middelen zal afhangen van de aard van de problemen.

Sterk ruikende afscheiding na de seks

We kunnen ook met het probleem te maken krijgen nadat we seks gehad hebben. Dit kan dan ook weer verschillende oorzaken hebben.Zo kan bijvoorbeeld de zuurtegraad in de vagina verstoord worden wanneer er sperma inkomt. Dit zal dan zorgen voor de vorming van bacteriën en gaat op die manier sterk gaan ruiken.

Een ander probleem die vaak voorkomt, is dat de partner gewoon een negatieve reactie heeft op het sperma. En daardoor ook heel snel bacteriën gaan groeien.

In dat geval wordt er beter niet klaargekomen in de vagina.

Een slechte hygiëne van de penis kan ook de oorzaak daarvan zijn. Wanneer zich op de penis, nog resten van sperma bevinden. Dan kan dit, wanneer dit in contact komt met de vagina, zorgen voor een enorm slechte geur.

Verwante Topic:  Amandelontsteking: Kruiden Tegen Ontstoken Amandelen

In dat geval is het zelfs niet nodig dat de partner daadwerkelijk is klaargekomen in de vagina. De spermaresten zorgen voor de infectie.

Een heel goed middel om de zuurtegraad in de vagina te regelen en dit problemen te vermijden is het regelmatig eten van yoghurt.

Welke andere tips kunnen we gebruiken?

Er zijn nog een aantal zaken die we kunnen doen om de sterk ruikende afscheiding te verhelpen. We geven ze hier voor jou allemaal op een rijtje.

  • Zorg voor voldoende yoghurt. Dit zal ervoor zorgen dat de zuurtegraad in de vagina kan herstellen. Het zal de vagina ook sterker maken voor veranderingen in de PH balansen en gaat die sneller kunnen neutraliseren.
  • Gebruik geen zeer of parfum in en rond de vagina, die niet specifiek voor dit doel ontwikkeld is.
  • Vermijd zweten rond de vagina. Teveel transpireren kan ervoor zorgen dat bacteriën sneller kunnen ontwikkelen en groeien.
  • Gebruik kurkuma of knoflook om de infectie te neutraliseren. Dit hangt natuurlijk af van de aard van die infectie en zal niet in alle gevallen kunnen werken.
  • We kunnen azijn toevoegen in het bad. Voeg 1 glas van 250 ML toe aan een warm bad en probeer daar minstens 45 minuten in te liggen. Dit zal de geur neutraliseren.
  • Canesten Gyno kan gebruikt worden bij vagina klachten. Dit is een geneesmiddel speciaal ontwikkeld voor schimmelinfecties in en rond de vagina. Na het gebruik ervan verdwijnen de symptomen onmiddellijk.
Verwante Topic:  Wat zijn de voordelen van Appelazijn?

Conclusie

Het is absoluut normaal dat de vagina op een bepaalde manier gaat ruiken. Dit is bij alle vruchtbare vrouwen het geval. Echter wanneer er een sterk ruikende afscheiding wordt geproduceerd, dan kan het aangeraden zijn om enkele hulpmiddelen te gebruiken om die problemen van de baan te helpen.

Het is niet leuk wanneer onze vagina sterk gaat ruiken. We kunnen kurkuma of knoflook gebruiken om op een natuurlijke manier de schimmels te bestrijden.

We kunnen met azijn in het bad de geur gaan neutraliseren. En we kunnen ervoor zorgen dat we geen al te spannende kleding gaan dragen, zodat in en rond de vagina, niet teveel zweet zal worden opgestapeld.

Als laatste hulpmiddel kunnen we Canesten Gyno gebruiken. Dit is een geneesmiddel die meteen de schimmels zal doden en de symptomen onmiddellijk zal doen verdwijnen.

Delen op: