De Snelst Werkende Libido Verhogende Kruiden

libido verhogende kruiden

Delen op:


De Snelst Werkende Libido Verhogende Kruiden

libido verhogenLibido verhogende kruiden hebben hun plaats in de geschiedenis verdient. Ze werden en worden nog steeds door elke cultuur ter wereld gebruikt om zijn gunstige effecten op de seksualiteit.

Een slopend libido kan bij iedereen voorkomen. Ongeacht je leeftijd of geslacht. Terwijl we weten dat het verminderen van de seksuele functie bij oudere mensen te maken heeft met een verandering in de hormonale werking van het lichaam. Zal het bij jongere mensen eerder gaan om stress.

Deze libido verhogende kruiden zullen onder andere helpen de hormonen in balans brengen en zullen ook bijdragen aan een betere resistentie tegen stress.

Op die manier kunnen we genieten van een hogere seksdrive en zal ook het algemeen welzijn verbeteren. Bij oudere mannen kunnen deze libido verhogende kruiden vaak niet krachtig genoeg zijn. Dan kan altijd een alternatief als androgel gebruikt worden.

Hoewel natuurlijke middelen vaak een stuk goedkoper zijn en ook zullen helpen kunnen we eerst even de snelst werkende libido verhogende kruiden overlopen.Lijst met libido verhogende kruiden

Ashwagandha

ashwagandha libidoAshwagandha gaat het libido verhogen bij zowel mannen als bij vrouwen. Zijn hoofdzakelijke werking komt voort uit het verlagen van stress.

Verwante Topic:  6 Voordelen van Tongkat Ali voor Vrouwen

Stress kan zowel fysiek als mentaal zijn. Om een voorbeeld te geven, mensen die heel vaak duursport uitvoeren hebben ook te maken met enorme fysieke stress. Dat kan ook van invloed zijn op het libido en op de seksualiteit in het algemeen.

Dat heeft allemaal te maken met het hormoon cortisol. Wanneer we onder stress staan. Zij het door zorgen, angst, depressie of stress op de spieren en gewrichten. Dan zal het lichaam een verhoogde hoeveelheid cortisol aanmaken.

Dit heeft rechtstreeks invloed op het libido en op de erectie bij mannen. Ook andere problemen zoals overgewicht, hoge bloeddruk, diabetes en slapeloosheid worden gelinkt aan deze effecten.

In een onderzoek kon worden aangetoond dat een testosteron tekort met ashwagandha kan worden opgelost. Mannen met een verminderde vruchtbaarheid merkten een stijging van maar liefst 40%.Het kruid ashwagandha zal het cortisol gaan blokkeren en zal daarmee bij mannen:

  • Het libido verhogen
  • De erectie verbeteren
  • Het sperma meer vruchtbaar maken
  • Stress verlagen

Ashwagandha voor vrouwen zal het:

  • Libido verhogen
  • Meer voldoening geven tijdens en na de seks
  • Het orgasme verbeteren

De effecten hebben grotendeels te maken met het verlagen van cortisol en zijn antioxidante werking die dan schade door oxidatie aan de geslachtsorganen zal helpen herstellen.

Het supplement wordt ook gebruikt bij mensen met slaapproblemen, depressie, angst, zorgen en andere stress gerelateerde factoren.

Verwante Topic:  Vrouwelijke hormonen in balans brengen

Damiana

damianaDamiana is vooral in Zuid-Amerika bekend om zijn gunstige werking op de organen die de urine gaan filteren en helpen afvloeien. Ook behoort de plant tot de libido verhogende kruiden.

De werkzame stoffen zijn fenolen, glycosiden en terpenoïden. Er is ook een hoeveelheid cafeïne aanwezig in de plant. Men vermoedt dat de combinatie van deze factoren allemaal helpen om de seksualiteit te verbeteren.

Van deze plant kunnen we een supplement gebruiken.

Tribulus Terrestris

tribulus terrestris libidoDit kan misschien wel worden gezien als één van de meest potente kruiden om de erectie te verbeteren. Maar tribulus terrestris zal ook het libido gaan stimuleren.

Hoewel men niet zeker is hoe dit wordt bewerkstelligd. Tribulus terrestris zal de bloedvaten wijder maken net als viagra. Het zal de bloeddruk verlagen en daarmee makkelijker bloed naar de penis laten stromen. Dit is de reden waarom de plant heel goed werkt tegen erectieproblemen.

Hoewel men niet denkt dat deze eigenschap een invloed zal hebben op het libido, heeft de plant nog een ander effect. Deze libido verhogende kruiden zullen de androgene receptoren in de hersenen stimuleren.

Daar vermoedt men het mechanisme achter zijn gunstig effect te hebben gevonden. Deze libido verhogende kruiden kunnen zowel door mannen als door vrouwen gebruikt worden in een supplement.

Verwante Topic:  Wetenschappelijke Werking Van Ashwagandha Plus Bijwerkingen

Suma

Suma ofwel Braziliaanse Ginseng kan worden gebruikt om de seksuele energie te doen stijgen.

De plant zou ongeveer op dezelfde manier werken als ginseng. Hoewel het niks met de plant te maken heeft.

Het behoort tot de libido verhogende kruiden doordat het de werking van oestrogeen zal simuleren en ook stimuleren. Op die manier komt er een betere balans tussen de hormonen. Dit kan zowel gebruikt worden in een supplement door mannen als door vrouwen.

Suma behoort ook tot de kruiden tijdens de overgang voor mannen.

Muira Puama

Muira Püama zal het libido gaan stimuleren. Men ervaart ook meer spanning en fantasie wanneer dit kruid gebruikt wordt. Seksuele spanning en fantasie wel te verstaan.

muira puamaHet wordt vaak gebruikt in supplementen om mannen meer sperma en meer orgasmes te geven. Al is dat niet met wetenschappelijk onderzoek vastgesteld.

Het staat wel vast dat het orgasme zal verbeteren bij mannen die moeilijk een orgasme kunnen krijgen. Ook zal het de spermaproductie verbeteren bij mannen die een lage productie hebben.

Maar of dit ook het geval is bij gezonde mannen met een hoge sperma productie en een normaal orgasme heeft men nog niet getest.

Muira Puama kan worden gebruikt in een supplement.

Delen op: