Over

Delen op:


Kruidje Gezond is gemaakt om de verschillende gebruiken van kruiden en specerijen uit verschillende culturen in kaart te brengen. Daarin gaan we ons niet alleen beperken tot onze Westerse cultuur maar gaan we ook kijken in de Ayurvedische traditionele geneeskunde van India. We gaan kruiden en hulpmiddelen uit de Chinese geneeskunde bespreken.

We proberen om er voor te zorgen dat we voortdurend kunnen aantonen vanwaar de bepaalde werking komt en gaan dit aangeven aan de hand van studies. Het is niet altijd mogelijk om de bron van de studie weer te geven. Het kan zijn dat die niet online is gepubliceerd. Of dat die niet in één van onze bekende talen is verschenen.

De informatie die wordt gegeven is niet per se correct en is gebaseerd op de informatie die wij krijgen. Deze kruiden zijn niet door ons getest. Of toch zeker de meeste niet. Dus kunnen wij ook niet 100% garanderen dat ze werken.

Indien u een positieve of slechte ervaring hebt gehad met één van de kruiden die wij gebruiken in een artikel kan u dat ons altijd melden via de opmerkingen onderaan het artikel. Of u kan ons een mailtje sturen via het contact formulier.

Wij zullen dan de klacht of andere voordelen bekijken en zien of we het kunnen aanpassen in ons artikel.

Aarzel niet om bij vragen, ons te contacteren via het contact formulier.

Delen op: