De Oplossing bij Slecht Slapen Door Stress!

slecht slapen door stress

Delen op:


De Oplossing bij Slecht Slapen Door Stress!

Wanneer we slecht slapen door stress dienen we daar zo vlug mogelijk verandering in te brengen. Slecht slapen door stress zal leiden tot een reeks van problemen die daar een gevolg van zijn en dat willen we absoluut vermijden.

De grootste problemen daarbij zijn dat we meer zullen hunkeren naar suikers en ook makkelijk overgewicht zullen opstapelen.

Slecht Slapen Door Stress

Eerst zullen we de problemen meteen gaan aanpakken. Om daarna over te gaan naar de uiteindelijke oorzaak van het probleem.

Slecht slapen door stress behandelen met kruiden

Door kruiden te gebruiken wanneer we slecht slapen door stress krijgen we onmiddellijk resultaat en zullen we het probleem ook meteen oplossen. Let wel, wanneer we dan stoppen met deze kruiden kan het probleem echter terugkeren wanneer we blijven onder spanning staan.Het is dus een uitstekend middel om te gebruiken wanneer de spanningen tijdelijk zijn. Wanneer ze van blijvende aard zijn zoeken we beter verder om in combinatie met deze middelen de oorzaak van het probleem aan te pakken.

Ashwagandha

ashwagandha slapeloosheid stressHet belangrijkste wat we merken bij het slecht slapen door stress is dat mensen veel te veel cortisol in hun bloedstroom hebben.

Verwante Topic:  Groene Thee Pillen Werking en Voordelen

Cortisol is een hormoon die wordt aangemaakt door de bijnier en is noodzakelijk voor onze gezondheid. Maar wanneer we onder druk staan wordt dit hormoon in hoge hoeveelheden aangemaakt en dit leidt dan uiteindelijk tot slaapproblemen en overgewicht.

Ashwagandha heeft aangetoond cortisol te verlagen. Op een zodanig krachtige manier dat het te vergelijken is met het ontspannende geneesmiddel lorazepam. Maar het bevat natuurlijk de vele neveneffecten van het geneesmiddel niet.

Met als belangrijkste component hier, de afhankelijkheid van het geneesmiddel lorazepam (omdat het de werking van lorazepam evenaart wordt het onder meer gebruikt om mensen met een verslaving aan lorazepam te behandelen).Ashwagandha supplement zal stressverlagend werken, het lichaam beter helpen ontspannen en op die manier slecht slapen door stress verhelpen.

Valeriaan

valeriaanValeriaan is aanwezig in bijna alle rustgevende natuurlijke medicijnen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om te ontspannen en bij mensen die slecht slapen door stress.

Het grote voordeel tegenover slaapmedicatie is dat we er niet meteen moe van worden. We voelen ons gewoon relaxt maar niet echt vermoeid. We willen ook niet meteen slapen nadat we het supplement met valeriaan hebben genomen. Er is daarom ook geen enkel probleem om valeriaan te gebruiken wanneer we nog met de wagen moeten rijden of moeten werken.

Verwante Topic:  Kruiden tegen stress: Snel en Effectief!

Let wel, sommige dosissen kunnen bij mensen echter wel zorgen voor vermoeidheid. Algemeen gezien zal een aanbevolen dosis op de verpakking niet leiden tot slaperigheid. Maar dat kan in zeldzame gevallen toch het geval zijn.

Gebruik valeriaan dus daarom het best eerst in de avond of op een vrije dag. Om zeker te zijn van de effecten van het supplement.

Stress aanpakken

stress aanpakkenDeze kruiden zijn een uitstekend middel wanneer de problemen van korte duur zijn. Dit kan zijn een verloren vriendschap of een verbroken relatie, een sterfgeval of een andere ernstige gebeurtenis.

Maar wanneer de problemen blijven voortduren is het belangrijk dat we ook verder gaan dan enkel het gebruik van kruiden.

Hoewel ze zeker effectief zijn en zullen helpen de slaap verbeteren is het niet aangeraden om deze levenslang te gebruiken. Geen enkel medicijn of natuurlijk middel zou levenslang gebruikt moeten worden indien dit niet noodzakelijk was voor de gezondheid.

Stress kunnen we nog op verschillende manieren aanpakken. De belangrijkste daarbij is sporten en andere vormen van ontspanning. Wanneer je niet houdt van sporten kan je genieten van een boek, een film of kan je een relaxerend bad nemen.

Wanneer je graag wilt sporten is dit een uitstekende manier om de stress van je af te sporten. Het zal de serotonines, endorfines en dopamines in de hersenen doen stijgen waardoor we minder spanningen ervaren en ons ook algemeen beter zullen voelen.

Verwante Topic:  Wat zijn de Voordelen van Ginkgo Biloba?

 

Delen op: