Libido Verhogen Bij Vrouwen

libido verhogen bij vrouwen

Delen op:


Libido Verhogen Bij Vrouwen

libido verhogende kruidenHet libido verhogen bij vrouwen kan door gebruik te maken van heel wat middelen. Door de jaren heen hebben alle culturen over heel de wereld verschillende afrodisiac gebruikt.

Deze worden grotendeels vandaag de dag nog steeds gebruikt. Omdat ze zo effectief zijn in het verbeteren van het seksueel functioneren. Dit is zowel voor mannen als voor vrouwen toepasselijk.

Hoewel de meeste producten meer gefocust zijn op mannen. En dan met name op de potentie en op het testosteron, zijn er toch heel wat middeltjes die vrouwen ook kunnen gebruiken.

Testosteron speelt een belangrijke rol in het seksueel functioneren van vrouwen. Al is dat hormoon natuurlijk niet zo hoog aanwezig als bij mannen. Vrouwen met iets meer testosteron hebben aanvankelijk een hogere drang naar seks.

Voor we ons zorgen beginnen te maken. Deze natuurlijke middelen die het libido verhogen bij vrouwen zullen er niet voor zorgen dat we een zwaardere stem krijgen, of overbeharing krijgen. De verhogingen zullen subtiel gebeuren en zullen geen ongewenste effecten zoals hierboven werd genoemd verwezenlijken.Libido verhogen bij vrouwen met kruiden

Deze kruiden die het libido verhogen bij vrouwen zullen ofwel inwerken op de androgene receptoren. Dit wil zeggen dat ze de mannelijke aspecten, die ook bij vrouwen verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de drang naar seks zullen stimuleren.

Daarnaast kunnen ze ook een stressverlagende werking hebben. De grootste oorzaak voor een verminderde zin in seks bij vrouwen voor de menopauze blijft nog altijd stress.

Stress heeft onmiddellijk impact op het libido bij vrouwen.

Passiebloem

passiebloem stress seksDit is een voorbeeld van een kruid die de stressverlagende capaciteiten zal gebruiken om op die manier de seksuele fantasieën te doen toenemen. Dit komt doordat het libido verhogen bij vrouwen hoofdzakelijk zal inwerken op de psyche. Want een lager libido bij vrouwen zal vaak te maken hebben met stress.

Verwante Topic:  6 Voordelen van Tongkat Ali voor Vrouwen

Het is een ontspannend middel en zal op die manier zorgen, angst, slapeloosheid en andere gerelateerde symptomen van stress wegnemen.Uit onderzoeken is gebleken dat dit ook invloed heeft op het verlangen naar intimiteit bij vrouwen.

Passiebloem kan worden gebruikt in een supplement.

Maca

Maca is meer van toepassing om een hormonenbalans te herstellen. Vrouwen die in de menopauze zitten hebben daar het meeste baat bij.

Het kan echter ook voorkomen bij jongere vrouwen. Zwangerschap, anticonceptie, borstvoeding en andere kunnen daarvan aan de basis liggen.

Maca heeft aangetoond dat het de hormonen bij zowel mannen als bij vrouwen terug kan helpen in balans brengen. Daarmee zal het ook het libido verhogen bij vrouwen. Het wordt al eeuwen gebruikt als een afrodisiac. De verklaring daarvoor staat echter niet meteen vast. Omdat weinig concreet bewijs naar de werking ervan beschikbaar is.

Men gaat er echter van uit dat het een combinatie is van krachtige stoffen die in de plant aanwezig zijn. Die stoffen zijn, zink, iodine en belangrijke vetzuren. Zij zouden hoofdzakelijk verantwoordelijk zijn voor het herstellen van de seksuele hormonen en op die manier het libido verhogen bij vrouwen.

Menopauze

libido verhogen bij vrouwen menopauzeDit is echter niet alleen zo bij jongere vrouwen. Ook vrouwen tijdens en na de menopauze kunnen hiervan genieten. zo zal het bepaalde symptomen tijdens de menopauze helpen verzachten. Deze zijn opvliegers, slaapproblemen, nacht zweten en depressie.

Onderzoeken hebben aangetoond dat maca de symptomen bij vrouwen in de menopauze kan helpen verzachten. (bron)

Het wordt meestal gebruikt in een supplement omdat het een slechte smaak heeft om zo te eten.

Ashwagandha

ashwagandha libidoAshwagandha is een ander kruid die uitstekend kan helpen wanneer we willen het libido verhogen bij vrouwen.

Verwante Topic:  5 Krachtige Natuurlijke Antidepressiva Tegen Depressie

Het zal werken als een adaptogeen, dat wil zeggen dat het stress gaat verlagen en op die manier ook beter bescherming zal bieden tegen stress.

Het zal het stresshormoon cortisol verlagen en op die manier een gunstig effect hebben op de seksuele verlangens. Ook wordt de bloedsomloop gestimuleerd.

Dit zou een van de oorzaken zijn waardoor het orgasme bij vrouwen intenser wordt ervaren.

Stress, of het nu voelbare stress betreft of niet, is een grote boosdoener bij vrouwen. Vrouwen die ermee te maken hebben voelen dat automatisch aan hun drang naar seks. Door ashwagandha te gebruiken krijgen we een ontspannen gevoel en maken we ons minder zorgen.

ashwagandha stressHet wordt zelfs gezien als een alternatief tegen lichte depressie.

In dit onderzoek werd de werking van ashwagandha of Withania Somnifera vergelijken met die van bepaalde medicatie die wordt gegeven tegen stress en depressie. Met name Imipramine en Lorazepam.

Imipramine die wordt gegeven om depressie gevoelens weg te nemen. En Lorazepam die wordt gebruikt om het zenuwstelsel te ontspannen. Men kwam daarbij tot de ontdekking dat ashwagandha op een zelfde manier gaat werken als deze medicijnen. En ook dezelfde resultaten boekte. (studie)

Ashwagandha supplement kan worden ingezet voor bijna alle kwaaltjes tijdens de menopauze.

Epimedium

libido stimuleren vrouwDeze plant bevat zowel eigenschappen die gaan werken als het mannelijk hormoon testosteron, en eigenschappen die gaan werken als het vrouwelijk hormoon oestrogeen.

Dit maakt de plant geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Het zal helpen om de hormonen te stimuleren, en op die manier bijdragen aan de verhoogde drang naar seks. Hiermee zullen we dus het libido verhogen bij vrouwen door de hormonen te stimuleren.

Epimedium wordt ook vaak gebruikt tijdens de menopauze omdat het de effecten van het lage oestrogeen tijdens de overgang zal opvangen. Daardoor zal er een verminderd risico ontstaan op een snelle veroudering van het lichaam.

Verwante Topic:  Libido tijdens de menopauze verhogen

Schommelingen in het oestrogeen worden ook opgevangen door dit supplement te gebruiken.

Tribulus Terrestris

Tribulus terrestris mag dan wel gebruikt worden in talloze producten voor mannen. Zoals testosteronverhogende, libidoverhogende, potentieverhogende en penisvergrotende middelen. Het heeft naast zijn impact op mannen ook een enorme impact op vrouwen.

Tribulus terrestris heeft niet als hoofdzaak het verlagen van stress. Al zal het onrechtstreeks wel een verbeterde gemoedstoestand doen ontstaan.

tribulus terrestris libido vrouwDe plant zal de hoeveelheid stikstof verhogen in het bloed. Dat zal er meteen voor gaan zorgen dat de bloedvaten ontspannen en op die manier wijder gaan worden. Het resultaat daarvan is dat de bloeddruk gaat dalen. Maar dat er vooral meer bloed naar de geslachtsorganen kan stromen.

Dit zou onder andere de reden zijn waarom de clitoris gevoeliger wordt. Het wordt op die manier makkelijker om een orgasme te krijgen. Het zou ook de vagina helpen vochtig maken. En op die manier het libido verhogen bij vrouwen.

Maar dat is niet de enige werking. Tribulus terrestris zal ook de androgene ontvangers in de hersenen helpen stimuleren. Die zullen er ook voor zorgen dat we het libido verhogen bij vrouwen.

Dit wetenschappelijk onderzoek werd gedaan bij vrouwen die te maken hadden met een verminderde drang naar seks. Ze waren nog steeds in vruchtbare leeftijd. Men kwam tot de vaststelling dat de opwinding toenam, de voldoening, het orgasme verbeterde en de bevochtiging van de vagina verbeterde sterk (studie)

Het zal echter ook het libido verhogen bij vrouwen tijdens en na de menopauze.

Besluit

Het libido verhogen bij vrouwen kunnen we doen door stressverlagende middelen te gebruiken of door middelen te gebruiken die de hormonenbalans gaan herstellen. Op die manier kunnen we het libidoverlies herstellen.

Delen op: