Hoe snel werkt Androgel?

hoe snel werkt androgel

Delen op:


Hoe snel werkt Androgel?

Androgel is een testosteron vervangingstherapie. Ze wordt hoofdzakelijk gebruikt door oudere mannen die terug een normaal hormoongehalte willen hebben. Het kan echter ook bij jongere mannen gebruikt worden wanneer problemen met het mannelijk hormoon optreden.

Hoe snel werkt androgel nu?

De gel is volledig hetzelfde als de testosteron die in ons lichaam wordt aangemaakt. Wanneer een tekort optreedt kunnen we deze gel aanbrengen en op die manier het hormoon terug in balans brengen.

Dat zal natuurlijk niet van dag 1 gebeuren, we kunnen verwachten dat na één tot twee weken het hormoon terug normaal zal worden.

Androgel wordt opgenomen door het lichaam via de huid. Het zal op die manier testosteron in het lichaam brengen. Bij bijna alle mannen zal het hormoon volledig genormaliseerd worden wanneer dit dagelijks gebruikt wordt.

Effecten

Mannen zullen merken dat overgewicht makkelijker zal verdwijnen wanneer daar inspanningen worden voor gedaan. Ook het libido zal terugkeren en zal bijna hetzelfde niveau bereiken als toen er nog voldoende hormoon werd aangemaakt op een natuurlijke manier in onze teelballen. Ook de erectie zou ernstig verbeteren door het gebruik van de gels.

Verwante Topic:  Werking van een DIM Supplement


Androgel bijwerkingen

De gel heeft natuurlijk ook bijwerkingen. Zo hebben we een verhoogd risico op het krijgen van een vergrote prostaat. Al is daar nog steeds geen wetenschappelijk bewijs voor gevonden (*) Mensen met prostaatkanker wordt zeker afgeraden om dit te gebruiken. Wanneer we het risico willen vermijden kunnen we het gebruiken in een cyclus. Om tussen twee verpakkingen in, enkele maanden te wachten en de natuurlijke productie terug op gang laten brengen. Oudere mannen die dit willen blijven gebruiken laten beter na één cyclus bij een dokter nagaan of er effect op de prostaat plaats heeft gevonden.

Deze techniek kan ook gebruikt worden bij jongere mannen. Wanneer jongere mannen androgel gebruiken dienen ze extra voorzichtig te zijn met de natuurlijke aanmaak van het hormoon.

Hoe langer we de gels gebruiken, hoe langer de eigen productie onderdrukt wordt. dit kan ervoor zorgen dat na een lange periode de natuurlijke productie gaat stilvallen. Om die reden is het ook zeker aan te raden om tussen elke cyclus enkele maanden te wachten om een volgende keer de gel te gebruiken.

Daarnaast zijn ook risico’s verbonden op een hartaanval of een beroerte. Het vormen van bloedklonters in de benen of de longen.  Mensen met hartproblemen of die medicatie nemen om het bloed te verdunnen gebruiken dit product beter niet.

Verwante Topic:  Wat doet Resveratrol met het Testosteron?

Hoe snel werkt androgel hangt ook af van de problemen bij de mannen. Wanneer de mannen bijna geen lichaamseigen hormoon meer aanmaken zal een langere aanpassingsperiode nodig zijn. Dit zal minstens 2 tot 4 maanden duren. Die mensen zullen dan ook meestal de behandeling levenslang moeten verder zetten.Waarom androgel gebruiken?

De reden waarom mannen het product gebruiken is om de eeuwige jeugd terug te vinden. Zeer gunstige effecten zijn reeds opgemeten. Ook heel wat mannen gebruiken het zonder dat ze echt problemen hebben met een laag testosteron.

Zij gebruiken het dan vooral om er jonger uit te zien en het libido of spierkracht te verhogen.

Wat het product echter niet zal doen is het testosteron verhogen zoals anabole steroïden dat doen. Daarvoor zou een hoge dosis moeten worden gebruikt en is ook natuurlijk de reden niet waarom mensen de gel zouden moeten gebruiken.

Androgel kan je online bestellen

 

Delen op: