Grotere Boezem Krijgen Op Natuurlijke Manier

grotere boezem krijgen

Delen op:


Grotere Boezem Krijgen Op Natuurlijke Manier

Grotere boezem krijgen op een natuurlijke manier is misschien wel eens makkelijker dan je denkt. Een alternatief voor een borstvergroting is altijd veel beter dan die operatieve ingreep. Die is vaak pijnlijk, kost handenvol geld. En het is nog niet eens 100% zeker dat het echt perfect geslaagd zal zijn. Heel vaak zijn de borsten dan ook te groot of zijn ze niet voldoende in evenwicht met mekaar.

Zich vrouwelijker voelen

Heel vaak begint het concurreren reeds op school. Meisjes die een grotere boezem krijgen voelen zich vrouwelijker. Iets wat perfect normaal is. Bij mannen gebeurt net hetzelfde wanneer de ene meer gespierd is dan de andere. En hoeveel mannen zijn niet op zoek naar testosteron boosters?

Een grotere boezem krijgen is volledig hetzelfde als gespierder worden voor mannen. Mannen voelen zich meer man, terwijl een vrouw zich dan meer vrouw voelt. Allemaal goed voor het algemeen welzijn van de persoon.

Fenegriek

fenegriek boezem

Een alternatief bij een grotere boezem krijgen is fenegriek. Fenegriek is een kruid die de vrouwelijke hormonen oestrogeen en prolactine nabootsen. Fenegriek zal het borstweefsel gevoeliger maken voor oestrogeen. En dat is goed nieuws om de borsten groter te doen worden.De borsten zijn bij de ene vrouw gevoeliger voor oestrogeen dan bij de andere. Om die reden kunnen vrouwen met meer oestrogeen, kleinere borsten hebben dan een andere vrouw met minder oestrogeen. Met het verschil dat de borsten gevoeliger zijn voor oestrogeen bij de vrouw met grotere borsten.

Verwante Topic:  Vrouwelijke hormonen in balans brengen

De reactie van het borstweefsel op het vrouwelijk hormoon zal dus worden gestimuleerd door het kruid te gebruiken. En daardoor zullen vrouwen een grotere boezem krijgen.

Prolactine

Daarnaast zal het kruid ook nog een ander hormoon gaan stimuleren. Prolactine ofwel het melkhormoon. Prolactine is een hormoon die we vaak in hoge hoeveelheden terugvinden bij vrouwen die net zijn bevallen. Ook oudere mannen kunnen vaak hoge waarden prolactine in het lichaam hebben. Dat zorgt dan voor de mannelijke borstvorming die ontstaat bij oudere mannen.

Prolactine zal de melkproductie verbeteren en zal ook bij vrouwen die niet zijn bevallen of niet zwanger zijn zorgen voor meer borstomvang. Doordat de melkklieren worden gestimuleerd gaan ze uitzetten en daardoor lijken de borsten ook een stuk groter.

Dosering

De dosering staat niet meteen vast en is van persoon tot persoon verschillend. Wanneer de fenegriek voldoende in het lichaam aanwezig is zal de urine sterk gaan ruiken. De geur ervan zal te vergelijken zijn met die van esdoornsiroop. Het zweet kan ook die geur gaan aannemen.Wanneer dit het geval is betekent het dat de kruiden zijn werk kunnen doen. We kunnen echter makkelijk de dosis van het supplement verhogen tot we het gewenste resultaat bereiken. Er kunnen heel hoge dosissen gebruikt worden vooraleer er problemen ontstaan.

Een dosis van 100 gram wordt gezien als problematisch. Best ga je eigenlijk niet boven de 10 gram.

Verwante Topic:  Belangrijkste ijzervoeding om een ijzertekort te vermijden

Voor het geven van borstvoeding en om de melkproductie te stimuleren wordt een dosis van 3.500 mg aangeraden. Dat is een goed begin.

Zwangerschap

Fenegriek mag echter niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap! Het kan leiden tot een miskraam of problemen in de hersenen van de baby.

Dit is te verklaren doordat het de baarmoeder zal stimuleren. Dit kan zorgen voor een miskraam. Om die reden wordt dit kruid vaak gebruikt bij moeilijke bevallingen.

Na de zwangerschap zijn er natuurlijk niks anders dan voordelen verbonden aan dit kruid. De melkproductie wordt gestimuleerd wanneer dit kruid wordt gebruikt.

Saw Palmetto

saw palmetto borstvergroting

Saw palmetto is een tweede kruid die vaak wordt gebruikt om een grotere boezem te krijgen. Het kruid zal op een andere manier werken als fenegriek. Het zal namelijk werken als een soort testosteron blokker. Hoewel niet alle vrouwen met kleine boezem te maken hebben met een te hoog testosteron (sommige wel natuurlijk). Toch zal dit kruid de hoeveelheid oestrogeen licht doen stijgen in het lichaam. Waardoor ook meer progesteron zal vrijgegeven worden.

Het zal voornamelijk dihydrotestosteron of DHT gaan blokkeren. En DHT staat ervoor bekend borstgroei tegen te werken. Het gebruiken van saw palmetto kan dus op die manier helpen om een grotere boezem te krijgen op een natuurlijke manier.

Saw palmetto gebruikt men via een supplement.

Hop

hop borsten

Hop zal helpen bij het ontwikkelen van de melkklieren. Daarnaast zullen bepaalde antioxidanten in hop helpen bij de aanmaak van meer vrouwelijke hormonen. De plant bevat een aantal fyto-oestrogenen die net als bij fenegriek in staat zijn om te fungeren in het lichaam als oestrogenen.

Verwante Topic:  Alles over Fenegriek! Werking Fenegriek en Neveneffecten!

Het borstweefsel wordt op die manier ook gevoeliger voor het oestrogeen en zal een grotere boezem helpen verwezenlijken.

Hop wordt het best gebruikt als supplement. Er bestaan ook vloeibare extracten maar die bevatten dan weer alcohol en zullen niet zo effectief hun werk kunnen doen.

Mariadistel

mariadistel grotere boezem

Mariadistel zal op twee verschillende manieren helpen om de borsten groter te maken. Eerst en vooral zal het de lever helpen reinigen. Waardoor veiliger en gezonder oestrogeen kan worden aangemaakt. Dit kan dan worden opgenomen door het borstweefsel. Waardoor een grotere boezem gaat ontstaan.

Verder zal mariadistel ook helpen bij de melkproductie. Waardoor de melkklieren beter gaan ontwikkelen op hun beurt ook het borstweefsel groter doen lijken.

Mariadistel kan worden gebruikt via een supplement.

Hoe lang moeten we dit gebruiken?

grotere boezem krijgen

Wanneer we een grotere boezem willen met de hulp van kruiden zal dit niet zo snel gebeuren als met een borstvergroting. We moeten ons lichaam dus zeker even de tijd geven om te wennen aan deze middelen. Het is dus zeker niet zo dat we na enkele dagen reeds resultaat gaan zien. Dat kan soms weken duren.

Heel wat vrouwen geven het daarom te snel op en denken dat ze op die manier geen grotere boezem kunnen krijgen.

Wanneer we resultaten willen verwachten dienen we te rekenen op 1 tot 6 maanden vooraleer we kunnen merken dat de borstomvang groter wordt. Na een periode van 9 tot 12 maanden kunnen we deze natuurlijke behandeling stopzetten.

Delen op: