6 Best Werkende Erectie Verbeterende Middelen

tongkat ali supplement

Delen op:


6 Best Werkende Erectie Verbeterende Middelen

Erectie verbeterende middelen kunnen op elk moment van pas komen. Het hoeft niet altijd te maken hebben met de leeftijd dat we af en toe problemen krijgen met onze potentie.

Stress en andere mentale factoren kunnen aan de basis liggen. Teveel roken of alcohol drinken kan ook een negatief effect hebben op onze mogelijkheid om een stijve penis te krijgen. En een passieve levensstijl zal ook geen gunstige effecten teweegbrengen op onze prestaties in bed.

Erectie verbeteren op de lange termijn

Er zijn heel wat zaken die we kunnen verbeteren naast het gebruiken van erectie verbeterende middelen. Maar meestal begint men slechts effect te zien na enkele weken of maanden.

Meer bewegen zal bijvoorbeeld een positief effect hebben in de slaapkamer. Stoppen met roken zal de energie doen toenemen. Maar deze effecten zijn echter alleen zichtbaar na enkele weken.

Om meteen het probleem op te lossen kunnen we erectie verbeterende middelen gebruiken. Die zullen hoofdzakelijk de bloeddoorstroming verbeteren, de bloeddruk verlagen of de androgene receptoren stimuleren en op die manier de potentie omhoog brengen.Het is zeker raadzaam om te stoppen met roken en meer te bewegen. Dat zal de erectie verbeteren en zal er ook voor zorgen dat de erectie verhogende middelen meer effectief hun werk kunnen doen.

Rode Of Koreaanse Ginseng

ginseng erectie stimulerend

Rode ginseng heeft aangetoond de potentie te verbeteren (1).

De reden daarvoor zou liggen in zijn bloeddrukverlagende werking en zijn ontspannende werking op de bloedvaten.

De bloedvaten gaan uitzetten door het supplement, waardoor makkelijker bloed naar de penis kan stromen.Dit zou grotendeels verantwoordelijk zijn voor zijn gunstige werking op de erectie.

Tribulus Terrestris

tribulus terrestris potentieverhogendTribulus Terrestris is misschien wel één van de beste erectie verbeterende middelen die makkelijk zonder doktersvoorschrift te krijgen zijn (2). Tribulus Terrestris zal op verschillende manieren de potentie doen toenemen.

Een slappe penis is nooit leuk en mannen die dit kruid gebruiken merkten een duidelijk verschil op wanneer dit werd vergeleken met een placebo. Het zal eerst de stikstof gaan verhogen. Dit heeft al resultaat dat de bloedvaten wijder worden en de bloeddruk gaat dalen.

Verwante Topic:  Beste Kruiden bij Erectieproblemen

Daarnaast zal de plant ook de androgene receptoren in de hersenen gaan stimuleren. Waardoor de drang naar seks verhoogd wordt.

Gebruik

Extracten van de plant worden bijna altijd toegevoegd in erectie verbeterende middelen, testosteron supplementen, penis vergrotende middelen, libido verhogende middelen, supplementen om de spiermassa te verhogen.

Wat we zeker weten van de plant is dat het de potentie zal verbeteren. We krijgen een hardere penis die langer stijf blijft. Het libido wordt verhoogd, dit is zowel bij mannen als bij vrouwen het geval. Daarnaast zal het in erecte toestand de penis ook groter maken doordat er meer bloed in gepompt wordt.

Wat we niet helemaal zeker zijn is dat het testosteron gaat verhogen. Er zijn onderzoeken die aantonen dat het mannelijk hormoon sterk toeneemt bij dieren. Met maar liefst 50%. Dat effect is bij mannen niet kunnen aangetoond worden.

Dat het de spierkracht doet toenemen is in geen enkel onderzoek aangetoond en is waarschijnlijk ook geen werking van tribulus terrestris. Dat kan natuurlijk wel onrechtstreeks het geval zijn.

Veel gebruikt in penisvergrotende middelen

Het wordt bijna altijd toegevoegd aan penisvergrotende middelen. Omdat het inderdaad de penis in een stijve toestand zal groter maken. Dit komt door een verbeterde doorbloeding naar de penis toe. Het zal uiteindelijk helpen zorgen dat je 100% van je potentieel bereikt. En daardoor wordt de penis groter.

Het zal dus de energie laten toenemen, het libido doen stijgen en daarmee ook de drang naar seks geen verhogen.

Het kan ervoor zorgen dat we harder kunnen trainen wanneer een supplement van deze plant gebruikt wordt. Dit zou kunnen leiden tot een verhoogde spiermassa. Al is de meest gedocumenteerde werking van tribulus, toch wel de erectie verbeteren.

Epimedium (Horny Goat Weed)

horny goat weed erectiebevorderendEpimedium ofwel horny goat weed zegt het eigenlijk al zelf. Het onkruid van de geile geit. Volgens cultverhalen werd het kruid die naam gegeven doordat een boer zijn geiten van de plant zag eten. En daarna stelde hij vast dat zijn geiten meteen begonnen te copuleren. Men ging er dus vanuit dat het libido werd verhoogd.

Verwante Topic:  11 Middelen die meteen de potentie verhogen

Naast het feit dat het libido wordt verhoogd zijn er ook gunstige effecten voor de penis. In een onderzoek waarbij ratten zenuwschade hadden opgelopen aan de penis zag men dat door het gebruik van lage dosissen epimedium extract via een supplement de potentie bij de dieren verbeterde. (3)

Ashwagandha

ashwagandha erectie verbeterendDit is een heel goed middel om te gebruiken wanneer we onder stress staan. Het wordt niet meteen gezien als één van de erectie verbeterende middelen maar kan wel de situatie ernstig verbeteren wanneer die ontstaan is door stress.

Faalangst bestrijden

Cortisol is een hormoon die wordt aangemaakt in de bijnier. Wanneer we onder stress staan wordt dit hormoon in hoge hoeveelheden aangemaakt. Dit kan invloed hebben op ons mannelijk hormoon, het testosteron.

Door overmatige aanmaak van het cortisolhormoon krijgen we een lager testosteron. Dit heeft een negatieve invloed op het libido en op onze erectie. Wanneer we ashwagandha gebruiken zal het cortisol worden geblokkeerd. Er zal geen hogere waarde meer aangemaakt worden waardoor de bijnier meer testosteron kan aanmaken.

Dit zou een zeer gunstige invloed hebben op de potentie.

Ook bij mannen die problemen krijgen door faalangst of stress in de slaapkamer is dit een uitstekend kruid. Het zal de angst wegnemen en de spieren ontspannen.

In een onderzoek werd de werking van Ashwagandha supplement gelijkgesteld met de werking van lorazepam. Een geneesmiddel om spanningen te bestrijden. (4)

Mucuna Pruriens

mucuna pruriens erectieMucuna pruriens is één van de erectie verbeterende middelen. Het wordt ook vaak gebruikt in supplementen die meer sperma moeten geven of producten die toelaten om meerdere orgasmes te krijgen na elkaar.

Hoewel die effecten vaak worden overdreven is er duidelijk wetenschappelijk onderzoek die aantoont dat de werking van de penis duidelijk verbetert wanneer dit kruid wordt genomen (5).

De plant heeft niet alleen gunstige effecten op de prestaties. Het zal ook het libido verhogen. De hoeveelheid dopamine zal worden verhoogd. Dopamine staat in nauw verband met ons libido.

Dit is ook niet alleen bij mannen toepasselijk, ook vrouwen kunnen genieten van de libido verhogende functie van dit kruid.

Verwante Topic:  Wat is Avena Sativa?

Orgasme verbeteren

Ook mannen of vrouwen die moeilijker klaarkomen kunnen gebaat zijn met het gebruik van dit kruid. Het zal de intieme plaatsen gevoeliger maken en zal op die manier ervoor zorgen dat we makkelijker een orgasme kunnen krijgen. Dit is ook hoofdzakelijk te wijten aan de toename van dopamine.

Het nadeel dan weer voor mannen die te vroeg klaarkomen, is dat met dit supplement het orgasme nog sneller kan komen. Mannen die last hebben van te snel klaarkomen kunnen om die reden dit supplement beter vermijden.

Maca

macaDe laatste in de lijst erectie verbeterende middelen is Maca. Maca is gekend om zijn gunstige werking op de hormonen. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Het is vooral goed te gebruiken wanneer we door het ouder worden steeds minder hormonen aanmaken. Hoewel het testosteron of oestrogeen niet gaat verhogen, vertoont het kruid toch gelijkaardige effecten.

Bescherming van de prostaat

Maca wordt steeds vaker in verband gebracht met prostaatkanker. Het zou een beschermend effect hebben op de prostaat. En zou op die manier bescherming bieden tegen prostaatkanker. Dit is zeer gunstig nieuws. Het zou ook helpen bij mannen die reeds een vergrote prostaat hebben. Enkele onderzoeken hebben kunnen aantonen dat de grootte van de prostaat afnam bij het gebruik van Maca.

Gebruik bij milde erectieproblemen

Het supplement is dus ook te gebruiken bij milde erectieproblemen. Ernstige erectieproblemen zullen beter worden verholpen met tribulus terrestris. Omdat Maca geen enkele invloed heeft op de hormonen wordt het meer gezien als een middel om het libido te verhogen en kan het helpen bij lichte erectieproblemen.

Besluit

We kunnen dus de erectie verbeteren met een groot aantal natuurlijke middelen. Het zal dus ofwel de bloeddoorstroming naar de geslachtsdelen helpen stimuleren. Of zal ervoor zorgen dat we minder stress ervaren en op die manier een hogere potentie ervaren.

Veel van deze middelen worden ook gerekend onder de penisvergrotende middelen. Al is dat niet volledig correct. Ze zullen de penis niet langer maken in een normale toestand. Maar zullen er wel voor zorgen dat de penis harder wordt, en dus in erectie wel duidelijk groter wordt.

Delen op: